Kyynärtuet
Kyynärtuet

Kyynärvarsituki Ergonomic

8820 on täysin uudistettu kyynärtuki metallialustalla. Ideaali ratkaisu, kun tahdotaan paras mahdollinen tuki käsille. Sopii hyvin kaikkiin pöytämalleihin, myös kulmapisteisiin.
Tämä kyynärtuki on asiakkaiden ja työterveysammattilaisten toiveiden mukaan suunniteltu kyynärtuki. Tuen mahakolon syvyys on syvempi ja käsien tuet leveämmät. Kyynärtuki vie pöydänreunasta vain muutaman cm:n tilaa. Ergonomisen muotoilun ansiosta mukava käyttää.

Lataa esite
Lataa kiinnitysohje

 

Kyynärvarsituki 88100 

88100 on ergonomisesti suunniteltu käsituki. Tukeva metallialusta tekee tuesta erittäin jämäkän, ideaali ratkaisu, kun työskennellään esim. kulmassa tai kun pöytä ei anna käsille kunnon tukea. Ergonomisesti suunniteltu, soveltuu sekä normaalihiiren että hiiriohjaimen kanssa käytettäväksi. Tukee koko käsivarren ja hartiaseudun.. Kyynärtuki vie pöydänreunasta vain muutaman cm:n tilaa. Ergonomisen muotoilun ansiosta mukava käyttää.

Lataa esite
Lataa kiinnitysohje

 

Kyynärtuki Mini

on täysin uudistettu kyynärtuki. Ideaali ratkaisu, kun tahdotaan paras mahdollinen tuki käsille. Sopii hyvin kaikkiin pöytämalleihin, myös kulmapisteisiin . Tämä kyynärtuki on pieni ja siro jolloin se soveltuu myös siellä missä ei ole paljon tilaa. Tuen mahakolon syvyys on vain 5,5 cm jolloin etäisyys näppäimistölle on aina sopiva. Kyynärtuki vie pöydänreunasta vain muutaman cm:n tilaa. Ergonomisen muotoilun ansiosta mukava käyttää. Toimitetaan aina säädettävillä koukkukiinnityksillä.

Lataa esite
Lataa kiinnitysohje